onsdag 6. april 2011

Steampunk og papirfest

Hei igjen! Beklager at jeg har vært en skikkelig dårlig blogger i det siste. Jeg skal ikke komme med verken unskyldninger eller bortforklaringer, men heller komme igang med dagens innlegg!
I helga var jeg på Papirfesten i Stavanger sammen med Wenche, og møtte masse hyggelige og kreative damer! Tusen takk for en super helg :)

Wenche har denne uka utfordret oss via Sukkersøtt til å prøve oss på steampunk, og det skulle jeg søren i meg teste!
Mitt bidrag blir forsiden på et minialbum som jeg lenge har hatt planer om å få gjort, men som jeg ikke har kommet igang med. Takk for inspirasjon og et spark bak! :)

Mye kliss og klin, moro! :) Albumet er en A5 strikkmappe. Jeg har først dekket hele mappa med krøllet silkepapir og en bit akvarellark embosset med tim holtz folderog (takk for lånet Wenche!). Så har jeg malt over med svart akrylmaling, og bingo-brettet har fått en runde med perfect pearls - pewter, for en metallisk effekt.

Bokstavene er stanset ut i akvarellark med Tim Holtz die - vintage market. Først fikk de 6-7 lag med promarker - crimson, så en dusj og noen drypp med glimmer mist - tattered leather, og avsluttet med et lag crackle paint - rock candy.

Stanset ut blomster i akvarellpapir med retro punch, tusjet med promarker - crimson, embosset med svart UTEE og stemplet med et gammeldags skrift - stempel fra panduro mens det fortsatt var vått. Swirlen i grungeboard har fått et lag med H2O-maling.

Girene er skjørt ut i akvarellark med cricut - indie art, og malt med H2O.

6 kommentarer:

 1. Hei Madeleine, det her var utrolig stilig og tøft. Det røde LONDON var prikken over i'en.
  Klem :o)

  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt.

  SvarSlett
 2. Dette var knalltøft Madeleine:-))
  Masse flott detaljer og jeg sier som Gro....det røde "London" var prikken over i`en. Utrolig lekkert med det røde mot alt det sorte.

  Så flott at du tok utfordringen fra Wenche:-)) Lykke til!!

  Klem Astrid:-)

  SvarSlett
 3. Wow, Madeleine!!! Denne oppgaven har du virkelig bestått med glans!!!! Dette var skikkelig tøft og i mine øyne skikkelig steampunk ;) Flinka!!
  Go'klem fra Wenche :0)

  SvarSlett
 4. Hehe...Lykke til i ukens utfordring hos Sukkersött, vennen!! Glemte jo helt å skrive det ...

  SvarSlett
 5. WOW! Det var sinnsykt stilig:)
  Hilsen Aleksander

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)