Utstyr til salgs

Jeg har slitt med seriøs scrappe-tørke i det siste, og det eneste som hjelper meg ut av den er å rydde og se gjennom alle scrappesakene mine. Og det var nok på tide at det ble gjort! Jeg har funnet mange glemte skatter, som jeg ikke bruker lenger, og som jeg håper noen andre kan få glede og nytte av! Er du interessert i noe av dette så send meg en mail, mulsness@hotmail.com :)
Kjøper betaler porto, eller så kan det hentes i Mosse-området.
Flere ting blir lagt til etterhvert, og ting blir fjernet etterhvert som det blir solgt...

Stor pakke med filtdekor fra Fancy Pants. 4 plater på 12"x12" i svart, rød, lilla og rosa. Ingen biter tatt. Tema er kjærlighet, og eks på figurer er hjerter, blomster, swirler, vinger, engler, fugler, rammer, nøkler+++ 50 kr

 Tim Holtz paperpad. Helt ny, ingen ark tatt. 100 kr

 Rubberstamps på EZ-mount. Pepperkakeoppskrift, juletre, 4 stk søm (selges samlet som en), gutt i snøvær og sommerjente, pent brukte. 10 kr per stk.

 UTEE. Tatt litt av den sorte 40kr, kobber er full 50kr.

Stempelputer. Windflower gull fortsatt i plasten, 20 kr. Whispers brun lite brukt, 10 kr. Archival ink jet black testet en gang, 20 kr.

Embossingpulver. Kort og godt burgunder uåpnet, 10 kr. Distress frayed burlap testet en gang, 20 kr. Hot pink fortsatt med plast, 20 kr. Glimmermist silver, testet en gang, 40 kr

 Rub-ons fra Prima, DCWV og Cloud9 Design, ubrukte. 10 kr per stk.

Chipboard glitter alfabet fra Theresa Collins, ubrukte. 20 kr.

Sticker alfabeter. Ubrukte. 10 kr per stk.