søndag 29. mai 2011

Liten pause

ja, det har vel ikke akkurat blitt så mye blogging på meg i det siste... Det er veldig mye som skjer om dagen, med salg av leilighet, planlegging av husbygging, nye studier og nå også jobbleting... Jeg lager fortsatt noen kort innimellom, det er den beste avslappning syns jeg! Men å blogge alt sammen har rett og slett blitt helt nedprioritert, og det ser ut til at det kommer til å fortsette sånn en liten stund til. Det kan vel hende at det kommer et lite innlegg nå og da, men generelt vil det være lite aktivitet her inne en stund framover... Men jeg kommer tilbake når ting roer seg :)

Viser et kort jeg laget til en veldig god kollega som skal slutte.
I'm entering this card for passion for promarkers 2nd anniversary challange, and it's all about the 2's. I've used 2 ribbons, 2 paper flowers and 2 butterflies.

Materialer: Bazzill, dp - bo bunny, motiv - cc design, tekst - northstar stamps, bånd - kuttut, blomster - e line, brad - sommerfugler - karen marie klipp, spellbinder.

13 kommentarer:

 1. Fint du koser deg med litt papirhobby innimellom. Synd for oss at du ikke viser fram alt, men det tar tid å lage blogginnlegg, så du får heller kose deg med det andre legger ut til ting evt. roer seg for deg. "Ta det med ro, det er stress nok til alle."
  Lykke til med jobb og alle de andre ballene du har i lufta, og god sommer.
  Og dette kortet var veldig fint, forresten!

  SvarSlett
 2. Heisann! Skjønner du er travel ja! :) Masse lykke til med husbygging, jobb leting og alt du styrer med! :) Godt du har tid å scrappe innimellom...er jo det som er selve hobbyen, så får bloggingen komme etterhvert...men stas å få se det fine du lager da! :) Nydelig motiv på dettte kortet også så fine farger! Diesen du har som ramme rundt var også utrolig fin!!! Ha en super søndag og god uke med alle dens planer! Klem

  SvarSlett
 3. Så flott et kort, Madeleine! Nydelige farger du har brukt og flott fargelagt. Liker godt de flotte punchene du har brukt her. Tusen takk for at du deltar hos passion for promakers:)

  SvarSlett
 4. A very pretty card :0)..thanks for joining us at PFP and good luck!!..hugs Debs x

  SvarSlett
 5. stunning card madeleine.i love the image and your colours and details are beauitiful.
  thanks for joining us this week at PFP :D

  xx coops xx

  SvarSlett
 6. Hi Madeleine, what a gorgeous card. I love the image and colours you've used. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  SvarSlett
 7. Hei.

  Så hyggelig at du tittet innom hos meg.

  La meg som følger her hos deg.

  Nydelige kort du lager, det er godt å vite.

  Klem Mona C

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)