tirsdag 15. september 2009

STM kliss og kjæsj bonus :)

Bonus oppgaven inne hos Scrapping the music - Norge lyder som følger: lag din egen bakgrunn!

Dette passet meg perfekt siden jeg ofte gjør nettopp det, og det er jo så gøy! Jeg bruker ofte distress ink eller glimmer mist, eller oftest en fin blanding for å lage mine egene bakgrunner, men jeg tenkte at jeg nå måtte gjøre noe annet... Jeg kom på en ting jeg ikke har gjort på leeeenge! Nemlig glitter! Det er mye klin og styr, og nettopp derfor jeg ikker har gjort det på en stund, men nå var det på tide å gjøre det igjen syns jeg! Jeg rotet fram et lim ark som jeg skar til riktig størrelse og festet en bit av en blonde duk/gardin på. Deretter helte jeg på med hvitt glitter og dro dette utover og sørget for at det fylte opp alle hull i blonden. Så fjernet jeg blonden igjen og helte på med rødt glitter for å fylle de hullene som ble etter blonden. Voila! Et 100% glitter bakgrunnsark! Så noen kraftige runder med hårspray så jeg hindrer det meste av dryssing. Siden arket er så pyntet i seg selv ville jeg la det komme ordentlig fram i stede for å lesse på med annen stor pynt, og slik ble resultatet:

Synd at ikke bilder kan gjengi hvor fint det skinner i alt glitteret :/Materialer: Bazill, limark med glitter, kaffeserviett (farget i te), bilde fra Gudrunn Loennecken sitt utklippsark hos Minnehjørnet, roser fra Prima (var hvite, men farget med promarker - ruby), egenlagede pyntenåler, gungeboard swirl fra Tim Holtz (malt med crackle paint), kristtorn - ukjent (tror den er fra Making Memories), lakksegl (seglstempel og lakkstang fra panduro), blonde, bånd med hjerter fra Kremmerhuset.

6 kommentarer:

 1. Så flott bakgrunn. Og kort, selvfølgelig.
  Atc-ene dine er også supre.

  SvarSlett
 2. Så flott dette ble!! Den bakgrunnen din ble jo bare så lekker!! Smart å bruke hårspray!!:)

  Nydelig kort du har laget:)

  Takk for at du deltar:)

  Vi har lagt ut en ny Sang i dag, håper du finner litt inspirasjon i den også:)

  SvarSlett
 3. Fantastisk kreativt! og Nydelig!!

  SvarSlett
 4. Det ble helt nydelig.
  Lekkert pyntet.
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 5. Dette skulle jeg likt å se i virkeligheten! Jeg elsker glitter og glam. Lekkert, lekkert ble det.

  SvarSlett
 6. Et kjempelekkert kort og en stilig bakgrunn. Har aldri prøvd denne teknikken selv, men det blir jo kjempestilig effekt av den. Må nok testes ut en gang. :)

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)