tirsdag 25. januar 2011

Finally back on track!

Nå er det altfor lenge siden det har skjedd noe her inne! Denne vinteren har vært tøff hittil, mye som har skjedd, både godt å vondt.

I begynnelsen av desember ble jeg påkjørt bakfra, og har slitt med nakkesleng, eller whiplash om du vil, etter det. Jeg er fortsatt sykemeldt, men har såvidt fått lov å begynne å jobbe litt igjen nå, men bare 20%. Nakkesmertene har også hindret meg i å sitte ved hobbypulten. Noe så urettferdig! Jeg har hatt all tid i verden også kan jeg ikke bruke den i hobbykroken, eller på noe annet jeg har lyst til for den saks skyld. Ikke har jeg fått gått på ski og ikke fått stått på snowboard. Ikke har jeg fått vært med venner å bowla og ikke har jeg fått dykka eller trent... Jeg føler rett og slett at jeg har sittet i fengsel for noe jeg ikke har gjort :/ Har gått til fysioterapi, som If (forsikringsselskapet til hun som kjørte på meg) ikke vil dekke. Det har også vært en utmattende kamp å få dem til å utbetale for bilen min, som ble totalvrak. Over 1 1/2 måned tok det før jeg fikk pengene, selvom de påtok seg det fulle ansvar bare noen dager etter ulykken! Det er helt vannvittig! Og jeg har ennå ikke fått dekket lege-utgiftene som de har sagt at de skal dekke...

Puh! Det var godt å få ut litt av frustrasjonen... Men det er da mye positivt som har skjedd siden sist også da! Jeg har fått meg ny jobb, som vikarierende butikksjef på Åhlens i Moss. En spennende og utfordrene stilling som jeg gleder meg masse til å ta ordentlig fatt på. Jeg har begynt så smått, siden jeg egentlig skulle begynt 01.01.11, men det blir bra å få begynt ordentlig. Også har jeg jo fått selskap her hjemme på dagtid også. Denne lille nydelige krabaten, gjør det nesten umulig å være trist og lei. :)


Han er blanding av hellig birma og huskatt, og lyder navnet Sigurd. Ja, har lyder det, kommer løpende når jeg roper på han :) Han er så morsom og god, så han har lettet mye på humøret, og hjulpet meg å tenke positivt :)

Før helga prøvde jeg meg litt i scrappekroken igjen. Det virker som om nakken begynner å samarbeide igjen nå, så jeg har takket ja til et scrappetreff hos Wenche til lørdag, og jeg gleder meg mer enn en unge til julaften! Det skal bli så godt å pusle igjen, også får jeg møte både GroT og Marianne-db IRL for første gang. Jeg har fulgt med i bloggene deres helt siden jeg selv begynte å blogge, så det blir veldig moro å treffe dem! Jeg bare tenker på så mye inspirasjon de har gitt meg gjennom bloggene sine, og hvor mye de kommer til å gi meg i virkeligheten da! I tillegg kommer Nina, som jeg gleder meg til å se igjen :)

Jeg fikk da sammen dette kortet til Anonyme Scrappere - Romantisk vintage stil med blomster og blonder.  Jeg syns at vintage ikke alltid må være brunt, og fargerik vintage er en morsom og utfordrende stil å scrappe i :)
Materialer: Bazzill, dp - panduro "Summer blues", Utklippsbilde - Minnehjørnet, hvite roser fra Wild orchid craft farget med PM, tekststempler - Northstar Stamps og Norsk stempelblad, blonde - panduro, charm - kuttut, halvperler - basic grey. Alle paneler er slipet på kantene med fint sandpapir.

8 kommentarer:

 1. Hei Madeleine!
  Godt å se deg tilbake! Skjønner du har hatt en tøff periode, og jeg vet dessverre altfor godt hvordan det er å ha all mulig tid til ting du gjerne skulle gjøre, men ikke kan pga. helsa.
  Godt å høre at du er tilbake i allefall litt, og så får vi håpe det går raskt fremover og at alt annet ordner seg! Nyyyydelig liten krabat du har fått i hus! Og gratulerer så masse med ny utfordrende jobb!
  Kose deg masse hos Wenche til lørdag - tenker dere får en fin kveld. Skal på treff i Moss jeg da;) Har slitt lenge med sperre jeg også, men tror lysten er i ferd med å komme tilbake. Hjelper på med litt treff vet du! Håper vi sees i mars iallefall!
  Kortet du har lagd her er iallefall nydelig og såå vakre farger!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så fint å høre fra deg igjen :-) Trist å høre om hva du har vært gjennom, det må ha vært en vanskelig tid for deg!! Håper ting vil bedre seg raskt snart. Utrulig frustrerende med alt papirarbeid og manglende penger etter en nånn opplevelse. Det hjelper jo ikke akkurat på smertene.. Gratulerer med ny jobb!
  Jeg gleder meg masse til å treffe deg til lørdag!!
  Klem, Marianne

  SvarSlett
 3. Hei på deg. Så godt å se deg her igjen. Og jeg gleder meg også til å treffe deg på lørdag, men det var ikke noe hyggelig å høre grunnen til at du har vært borte. Håper det blir bedre etterhvert og at du får laget flere vakre kort.
  Sees på lørdag. Klem :o)

  SvarSlett
 4. Hei Madeleine!!! Så bra at det endelig ser litt lysere ut og at du nå kan scrappe litt igjen. Det blir jo en myk og sosial start til lørdag ;D Du får høre med samboeren til lørdag om gode tips ang whiplash'en. Han har litt erfaring :)
  Dette kortet her er så lekkert da!! Nydelige friske farger..gir meg en herlig vårfølelse!!
  Da sees vi til lørdag!!! Gleder meg ;)
  Klemmer, Wenche :0)

  SvarSlett
 5. huff da så kjipt med den trafikkulykken, og skikkelig irriterende at en må slåss mot forsikringsselskap i ettertid.
  håper du får utbetalt det du skal ha snart og at du blir frisk igjen.
  lekker liten sigurd da.
  og et flott kort.
  god bedribg. klem pia

  SvarSlett
 6. Klart vintage ikke må være brunt, dette var nydelig!! Ønsker deg god bedring ang. skadene etter ulykken.
  Takk for at du deltar hos AS.
  Klem, Anne.

  SvarSlett
 7. Det var et nyyydelig kort :)
  Og god bedring!! :)

  SvarSlett
 8. Der var du, ja! :)

  Loppemarkedet var på Torderød Skole på Jeløya, var der i dag også, men ganske så utplukka i dag... Fant nok det beste igår! Er strålende fornøyd med loppefunnet mitt:) Elsker loppis, kribler i magen hver gang, hehe:)

  Håper vi kan følge hverandre, og at du titter innom i ny og ne:) Godt du er på bedringens vei! Gratulerer med jobben, det blir nok bra:))

  Klem :)

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)