tirsdag 7. september 2010

Årets første julekort!

Ja, nå er det ikke lenge igjen til jul faktisk, og selvom det bare såvidt har blitt høst, så begynner jeg å bli stressa med tanke på å rekke over alt som skal lages til jul. Jeg var på stempelscrap messa på søndag, og må få takke Wenche for en super dag! Vi rakk også innom Bikuben som hadde åpent på søndag i år i nye lokaler, i stede for å delta på messa, og for en flott butikk det har blitt!! Synd vi ikke hadde mere tid, men vi fikk nå svidd av mye mer penger enn planlagt likevel ;) Jeg måtte bare få prøvd ut noe av det nye i full fart, så det ble et raskt og enkelt julekort i hvitt og sølv. Bakgrunnen er laget med stempel fra scrappers choice og perfect pearls - pewter (ny farge jeg "fikk" med meg hjem). Hovedmotivet er fra Bo Bunny og ble også med meg hjem fra messa. Embosset det i sølv. Synd at ikke bildet kan vise bling-effekten, dette kortet gjør seg MYE bedre IRL... Men er det ikke alltid sånn da?? Er det en scrappe-gave jeg ønsker meg mer noe annet, så er det å bli en bedre fotograf, spesielt av prosjektene mine... Øvelse gjør vel mester vel?? :)


Materialer: bazzill, sølvfarget kartong, bakgrunnsstempel - scrappers choice (perfect pearls - pewter), motivstempel - bo bunny (embosset i sølv), blomst - e-line (dusjet med glimmer mist - pearl), snøkrystall - kort og godt, snøkrystall brad - ukjent.

3 kommentarer:

 1. Dette så nydelig ut her også det Madeleine. Stilig bakgrunn og hovedmotivet var lekkert! Men det er jo oftest slik som du sier at det er enda finere IRL, spesielt hvis det er shimmereffekt av noe slag i det.
  Var på messa og nattscrappen sammen med Hanne på lørdag, og vi fikk da med oss en del hjem vi også;) Synd vi var på hver våres dag da!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. et nyyyyydelig kort du har lagd. skikkelig stilig ble det.
  klem pia

  SvarSlett
 3. What a gorgeous card Madeleine.

  Hugs Riet.xx

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)