lørdag 27. februar 2010

Bestillingskort

Jeg har laget et kort på bestilling som skal gis til ei dame som fyller 80 år. Brukte skissen til Sketchy Colors.Materialer: bazill, mønsterark - kaiser crafts, journaltag - making memories, bilde - Minnehjørnet, tekststempel - norsk stempelblad, blomst - prima, roser, perlestrå og ribbonslider - craft orchid, bånd, blonde, maskinsøm.

7 kommentarer:

 1. For et nydelig kort! Kjempeflott! Og den bursdagsboka di under her var utrolig fin, et stort stykke arbeid kan jeg tenke meg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelig kort! Virkelig søtt bilde du har brukt og lekkert pyntet.
  Ønsker deg en super og kreativ uke :-)
  Klem Guro

  SvarSlett
 3. For et nyderlig kort! Flotte frager, min farge BRUN! :D
  Klem Astrid

  SvarSlett
 4. Nydelig!!
  Må være midt i blinken til en 80 årig dame!!
  Ønsker deg ei fin helg!!

  SvarSlett
 5. Så lekkert kort du har laget! Skikkelig tøft, søtt, presonlig og perfekt på en gang! ♥ Er sikker på at "bestilleren" og jublianten blir strålende fornøyd! For dette kortet, ja dette er ett av de nydeligste jeg har sett! Er og zoomer inn på bildet her, og så utrolig lekre farger, blomster, m.m. Du er så flink!

  Håper ellers at alt er bra med deg!?
  Klem, Hanna♥

  SvarSlett
 6. Hei på deg!!
  Jeg så at du har vært innom bloggen min og jeh må jo bare si - takk i like måte. Den kalenderen din var jo bare råstilig! Kan skjønne at det var et stort prosjekt.
  Nå er skuffrekka montert og må vel snart opp å koste og vaske litt før jeg kan montere bordene. Bilder kommer etterhvert :0)

  Klem Wenche :0)

  SvarSlett
 7. Hei Madeleine! Så fint bestillings kortet ditt var! Kan tenke meg det ble godt mottatt! :) Nydelige farger og stilig oppsett! :) Kjempe koselig å hilse på deg på Ski-treffet, moro å treffe folk fra bloggverden på ordentlig! :) Tøft at du meldte deg på helt alene, og nå kjenner du jo iallefall noen litt til neste treff! :) Ha en fin uke! :) Klem Elise

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)