onsdag 22. juli 2009

ScrappeHuset - colorblocking

Månedens stilart hos ScrappeHuset er colorblocking. En stil jeg aldri har prøvd meg på, men som hørtes morsom ut, så jeg måtte jo gjøre et forsøk!

Dette er den første siden jeg har laget til min A-Å bok om meg selv :) Jeg er veldig glad i blomster, men har aldri fått helt teken på det, men plutselig i sommer har jeg vært kjempe flink og husket å vanne og stelle og knipe av det som er vissent. Ser visst ut til at det kan bli en husmor av meg også etterhvert! hihi...

Ikke glem blogcandyene ;)Materialer: Bazill, mønsterark fra Sandylion, chipboard fra Notabene (malt med bamboo akrylmaling, sprayet med glimmer mist-pearl og skrevet med hvit gelpenn), bånd, vokstråd, tekst skrevet ut fra PC i fonten French Script MT og punchet ut med EK success scallop diamond.

3 kommentarer:

 1. Dette var kjempe fint. Jeg elsker blomster så dette var inspirerende.

  Hilsen Randi

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så koselig blogg du har med masse fint som jeg likte! :D

  Har litt sansen for colorblocking og håper å komme meg i gang med det jeg også... - denne LOen var en fin inspirasjon :D

  SvarSlett
 3. Mitt første besøk her, men jammen var det mye fint også! :) Jeg har lest litt om colorblocking men er ikke helt trygg på scrappingen så har blitt med lesingen, men denne flotte blomster LO'n var lekker, herlig farger på bildene og så rent og pent! :)

  Klem Ida

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)