torsdag 30. juli 2009

Fest og moro

På lørdag feiret min gode venn Øystein bursdagen sin, med kostymefest selvfølgelig. Temaet var at alle måtte kle seg ut som noe som starter med samme bokstav som navnet ditt, altså i mitt tilfelle M. Etter mye grubling frem og tilbake, klarte jeg bare ikke å la være. Jeg gikk som en Mobiltelefonkiosk! Noe upraktisk, men det var definitivt verdt det med all latteren jeg skapte! hihi!Og jeg ble også bedt om å på forhånd lage en diplom til vinneren av beste kostymet, og her er resultatet. Den ble overlevert til en meget fornøyd Jon aka The Joker (Batman), i glass og ramme, og hadde selvfølgelig gjort plass til foto av kostymet som vinneren får sette inn selv :) Gratulerer!

Nå er det et døgn igjen til jeg trekker en vinner av blogcandyene, så det er ennå ikke forsent å delta ;)

Materialer: mønsterark fra Basic Gray, kartong fra Lidl, scalloped cardstock fra Panduro, stempler fra Prima (tekst embosset i gull, resten stemplet med Distress ink vintage photo), tiny alphas fra making memories, bånd "bladranke" kjøpt på Minnehjørnet, roser fra Prima (de store utsprungne er kjøpt på Anitas hobby i Moss, men sommervikaren visste ikke hvem som laget dem), blonde fra Panduro.

4 kommentarer:

 1. hehehe....*LOL*:)
  Kjempemorsomt Madeleine!!

  Flott Diplom forresten!

  SvarSlett
 2. Utrolig kult kostyme Madeleine! Artig:)) For et helt nydelig diplom!! Jeg ble lıtt ınspırert!

  Du lager kjempe masse flott, saa denne bloggen vıl jeg jo gjerne folge for aa faa kreativ ınspırasjon av deg.. (skrıver paa et tyrskısk tastatur, UTEN mange vıktıve taster..)

  Ha en super dag:))
  Klem

  SvarSlett
 3. Så innmari stilig kostyme!!!!
  Jeg hadde vel måttet gå som Gris jeg da =0D

  SvarSlett
 4. Så fin blogg du har og mange flotte idér og ting du lager! Hit skal jeg komme til bake igjen ja! Herlig humor med det kostymet og flott diplom! :)

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)