fredag 9. juli 2010

Kort til Trykkpressa

Trykkpressa har denne mnd et herlig bilde som du skal la deg inspirere av.


Jeg har lenge hatt lyst til å lage et sommerlig kort i rosa og grønt, men ikke riktig helt fått det til. Men dette bildet satte i gang en skikkelig prosess, jeg ble så inspirert av fargene og sommerfølelsen i bildet, og her er resultatet:


Det so mer morsomt er at jeg faktisk laget innsidene FØR forsiden! Jeg pleier å dekorere alle sider, men jeg gjør det veldig ofte i siste liten før kortet skal gis bort, og lenge etter at kortet er publisert i bloggen :P

Materialer: bazzill, mønsterark - imaginice, motivstempel - WoJ, tekststempel foran og inni - norsk stempelblad, stempel bak personligstempel - stempelglede, sommerfugler er stempel fra shorty 'n' friends som er stemplet med watermark også hatt på rosa og grønn perfect pearls, roser og pyntenål - wild orchid crafts, charm - kuttut. takk til Wenche for lån av spellbinder :)

Ikke glem bolgcandyen min med mulighet for å vinne 9999 skattefrie kroner!!

5 kommentarer:

 1. What a gorgeous card Madeleine,i love the image and the papers.

  Hugs Riet.xx

  SvarSlett
 2. Så herlig kort, Madeleine!!! Nydelige, sarte farger og et nydelig motiv. Lekkert mønsterpapir også. Ikke verst at du får tid til å finne litt tid til kortlaging i disse travle Boligdrøm dagene :0)
  ....Annonseres de 9.999,- vinnerne noe sted???

  Ha en nydelig helg!!
  Sommerklemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 3. Så flott og sommerlig kort Madelaine...

  klem fra Angella

  SvarSlett
 4. Så nydelig kort Madeleine! Er så glad i motivene i denne serien selv og tekst stempelet har en flott tekst! :) Og ark og fargelegging synes tydelig å være inspirert av det herlige bilde! :) Ha en flott sommer! Klem

  SvarSlett
 5. Dette har du helt klart fått til! Nydelig sommerkort! Takk for at du lot deg inspirere :)

  Åshild
  Ett trykk

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)