søndag 6. juni 2010

Lommebok-kort til konfirmanten

Det kom ikke mange stemmer på avstemningen min, men den ene av dere som tok seg tid til å stemme skal bli hørt! Det vil si at bloggen min vil gå tilbake til norsk :)

Min kjære kusine ble konfirmert i dag, og da måtte hun jo få gave og kort. Og at det er penger som gjelder er det jo ingen tvil om, så da måtte kortet bli en lommebok da!

I lommeboken er det et elektronisk gavekort, sedler og mynter, også et kort i bankkort størrelse til å skrive en hilsen bakpå :)

Beklager de rustne bildene, måtte ta de i en fei før vi dro avgårde på morningen i dag :/

Er det noen som vet hvilken produsent mønsterarket er fra?? Det stod ingenting i butikken og heller ikke på arket...Materialer: bazzill, mønsterark - ukjent, tekststempel foran - papirloftet, tekststempel inni - ukjent (lånt av Wenche), tekststempel på kortet - norsk stempelblad, stempel bakpå - stempelglede, personlig stempel - scrapmagasinet, stemplene er embosset i kobber og alle kanter på mønsterarket er svertet og sydd med symaskin, pyntenål - wild orchid crafts, lollipopblomst - tyll (farget med PM), skinn (prøve fra sofaavdelingen på IKEA), mønsterark, knapp, vokset lintråd og charm fra kuttut.

7 kommentarer:

 1. Den er jo bare så flott, Madeleine!! Og den er enda finere i virkeligheten :0) Det mønsterarket er helt nydelig, så jeg håper du får svar på spørsmålet ditt.
  Vi snakkes vel om ikke så lenge!

  Go'klem fra Wenche :0)

  SvarSlett
 2. Så kult lommebok kort. Et sånt har jeg ikke sett før.

  SvarSlett
 3. Hei, hei, og takk for sist!
  Var veldig koselig, og håper vi får til flere treff etterhvert;)
  Nydelig lommebok du har laget, og så tøft det var med skinn!
  Når det gjelder den mappa jeg lagde på kurset til Gudrun, så mener jeg det var noe hun hadde strevd fælt med å få tak i. Lurer på om den kom fra utlandet. Husker det var snakk om de, men fikk vel ikke svar på hvor de er å få tak i.
  Kunne jo være hos noen som selger kontorutstyr kanskje?
  Hvis jeg ser en sånn, eller hører hvor de er å få tak i skal jeg gi deg beskjed.
  Ha en flott uke!
  klem fra
  Mette

  P.S. Den muffinsen din var også helt nydelig!

  SvarSlett
 4. Å, så stilig lommebok kort! :)
  Tusen takk for kommentar på bloggen min. :)
  Jeg vet ikke hvor du kan få tak i mapper sånn som det vi brukte på kurset i ski.... Men jeg har noen til overs her hos meg....du kan kjøpe av meg hvis du vil... gudrun@papirmolla.no

  SvarSlett
 5. Hei Madeleine! :) Jeg har en god stund vært en dårlig blogger nå!!! Vært så mye annet på gang et jeg bare i ny og ne har fått postet noe selv men blitt alt for lite blogg besøk...skal skjerpe meg! ;) Lommeboka var råstilig! Ser ret og slett veldig ekte ut og det er jo stilig da!! :) Kan tenke meg konfirmanten ble fornøyd med denne gaven! :) Har forøvrig ikke fått med meg avstemningen din ang engelsk og norsk...men må tilstå at jeg er av de som synes at det er deilig når ting står på norsk jeg da, hihi! ;) Ha en fortsett fin uke! :) Klem

  SvarSlett
 6. Å så kul den var :O Finnes det noen mal på den noe sted?

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg utrolig stor pris på!!
Ha en fortsatt fin dag :)