lørdag 27. februar 2010

Bestillingskort

Jeg har laget et kort på bestilling som skal gis til ei dame som fyller 80 år. Brukte skissen til Sketchy Colors.



Materialer: bazill, mønsterark - kaiser crafts, journaltag - making memories, bilde - Minnehjørnet, tekststempel - norsk stempelblad, blomst - prima, roser, perlestrå og ribbonslider - craft orchid, bånd, blonde, maskinsøm.

torsdag 25. februar 2010

Enda en award :)

Jeg har vært så heldig å få denne awarden av både GroT og Gro :) Tusen takk skal dere ha! Og dere får den selvfølgelig tilbake!

Jeg syns det er vanskelig å finne noen som ikke har fått denne ennå, eller som jeg ikke har gitt award til før, siden det så vanvittig mange awarder som sirkulerer om dagen, men jeg vil i hvert fall gi den videre til Sivic og Ida :)

mandag 22. februar 2010

Art pieces - sol

Tittel: Lille solstråle


Materialer: bakgrunn laget med distress ink - scattered straw og dried marigold, glimmer mist - tiger lily og swirlestempel - panduro. bilde fra shabby chick papirskatter, kronestempel - making memories, blonde - kort og godt, satengbånd - søstrene grenes (farget med promarkers), blomst - prima (farget med promarkers), charms.

søndag 21. februar 2010

Endelige ferdig med et stort prosjekt :)

Det har vært litt stille fra meg her i det seiste, og nå skal dere få se hvorfor :) Jeg har holdt på med en bursdagsbok! Og når jeg først kommer i gang med et prosjekt, jobber jeg intensivt med det i hvert ledige minutt, ellers vil det aldri bli ferdig :P Blir det først lagt til side, kommer det sjelden fram igjen :/ Jeg har laget flere før som jeg har gitt bort i gave, men har liksom ikke kommet helt i gang med en til meg selv. Men så strømmet inspirasjonen  inn etter et besøk i bloggen til Gro da jeg så hennes bursdagsbok :) Så her kommer den, hele på en gang, beklager at dette blir et langt innlegg! Det eneste jeg mangler er coveret, så det får dere se litt senere :)  Jeg orker ikke skrive materialliste for hele boka nå, men er det noe dere lurer på hvor jeg har fått fra, så er det bare å spørre :)

Noen av sidene har jeg laget med inspirasjon fra utfordringsblogger, men tidsfristen har gått ut på noen av dem, siden jeg har vært litt treg med å få lagt ut dette innlegget. Men et par av dem har ikke gått ut og det er:

Trykkpressa - skisse med frist 25.02, skissen har jeg brukt på siden til Januar.
Passion for promarkers - buttons and bows, I made the green page for March with inspiration from this challange.

















Beklager igjen at det ble et så langt innlegg, men jeg måtte bare få lagt det ut :)
Håper alle får en flott og kreativ søndag!

tirsdag 16. februar 2010

Valentine

Jeg laget dette valentinekortet til Christian, inspirert av Rimna sitt nydelige canvas. Hun er gjesteartisten i månedens utgave av Ett Trykk, og har du ikke tittet innom bloggen hennes før er det sannelig på tide!
Legger det til That's just so cute sin kjærlighetsutfordring.














Materialer: bazill, hvit kartong, stempler - making memories, prima, papirloftet, norsk stempelblad, panduro og kreativ hobby, blad - papirloftet, roseknopper - kort og godt, metallroser - ukjent.

mandag 15. februar 2010

Art Pieces er i gang igjen :)

Art Pieces startet årets runde med utfordringer med en bloghop, der vi besøkte alle DTene sine blogger for å få et nytt element som skulle være med på ATCen. Et veldig morsomt påfunn og her er mitt resultat :)













Meterialer: bazill dots, hvit kartong, mønsterpapir - papirdesign?, charm - kuttut, knapp - kort og godt, blomster - prima (farget med promarkers) og youdo, hyssing, blonde og bånd.

mandag 1. februar 2010

Jeg vant!!

Kaia har feiret 2 år som blogger og 10.000 besøkende med denne herlige candyen, og jeg vant!!!
Dette er første gang jeg har vunnet noen blogcandy, og nå gleder jeg meg virkelig til å få post! :D